De Blauwe Vogel

ons reisaanbod

 • Begeleide rondreizen
  Een begeleide rondreis is de ideale manier om, vakkundig bijgestaan door onze gidsen, een bestemming te leren kennen. Verre Oosten, Zuid Amerika of het klassieke Italie?
 • Hotel & strandverblijven
  Zin in een ontspannend hotelverblijf? Languit genieten in Spanje, Griekeland, Aruba of Jamaica? Of houdt U meer van de natuur in Oostenrijk of Madeira?
 • Citytrips
  Wij organiseren vaak leuke citytrips met vele extra's. Wat dacht U van Parijs, Rome, New York? Onze begeleiders leren u de steden als geen ander kennen.
 • Cruises
  Een cruise blijft de ideale manier om relaxt te reizen. U leert vele bestemmingen kennen en het schip brengt er U elke dag naartoe terwijl U geniet van alle faciliteiten aan boord.
 • Riviercruises
  Varen langsheen de kronkelende rivieren en aanmeren in de mooiste historische steden? Een riviercruise combineert city-hopping met een zeer ontspannen manier van reizen.

Premium reizen

All In luxe cruise Dubai, Oman & Arabische Emiraten
Het beste van Dubai, Oman & Arabische Emiraten aan boord van de Celebrity Constellation 5* inclusief gratis 2 excursies, drankenpakket en fooien aan boord.
€ 1.799
12 daagse All In 5 * luxe cruise Middellandse Zee
12 dagen genieten aan boord van de Celebrity Equinox 5* inclusief All In drankenpakket, fooien en gratis citytour Barcelona! Super knalprijs op de balkonkajuiten!
€ 2.199
All In 5* luxe cruise Scandinavië & Rusland 2016
13 daagse 5***** cruise Scandinavië & Rusland 2016 vanuit Amsterdam. Aktie gratis All In Classic drankenpakket. SUPER AKTIE OP BALKONKAJUITEN !
€ 2.399
All in 5* Luxe Cruise Florida & Westelijke Caraiben.
Vertrek vanuit Miami naar de Westelijke Caraïben en geniet van de luxe aan boord van de Celebrity Reflection 5*! Omwille van succes aktie verlengd tot en met 24 feb.
€ 2.499

Een leuk cadeau?

Bent U op zoek naar een leuk en origineel cadeau?
Met een De Blauwe Vogel cadeaubon scoort u gegarandeerd!

Bestel hier

Onze nieuwsbrief

Schrijf U in op onze nieuwsbrief en ontvang de Blauwe Vogel aanbiedingen als eerste in uw mailbox

Inschrijven

Klik hier als u onze meest recente nieuwsbrieven wenst te bekijken.

Fotowedstrijd

Doe mee aan onze fotowedstrijd en maak elke maand kans op een waardebon van 100 euro

Meer info

Onze themadagen11-02-2016
Baltische Staten !

Info & Inschrijven

 16-02-2016
USA Original Highlights

Info & Inschrijven

De Blauwe Vogel


Reizen is geen job, maar onze passie

 

Ons reiskantoor kan terugblikken op meer dan 400 jaar reisgeschiedenis. Onze typerende en persoonlijke aanpak onderscheidt ons van de grote ketens. Bij De Blauwe Vogel staat de klant centraal.