De Blauwe Vogel

ons reisaanbod

 • Begeleide rondreizen
  Een begeleide rondreis is de ideale manier om, vakkundig bijgestaan door onze gidsen, een bestemming te leren kennen. Verre Oosten, Zuid Amerika of het klassieke Italie?
 • Hotel & strandverblijven
  Zin in een ontspannend hotelverblijf? Languit genieten in Spanje, Griekeland, Aruba of Jamaica? Of houdt U meer van de natuur in Oostenrijk of Madeira?
 • Citytrips
  Wij organiseren vaak leuke citytrips met vele extra's. Wat dacht U van Parijs, Rome, New York? Onze begeleiders leren u de steden als geen ander kennen.
 • Cruises
  Een cruise blijft de ideale manier om relaxt te reizen. U leert vele bestemmingen kennen en het schip brengt er U elke dag naartoe terwijl U geniet van alle faciliteiten aan boord.
 • Riviercruises
  Varen langsheen de kronkelende rivieren en aanmeren in de mooiste historische steden? Een riviercruise combineert city-hopping met een zeer ontspannen manier van reizen.

Premium reizen

Antarctica ! ( expeditie-cruise )
Beleef een unieke reis !
€ 6.890
25 daagse All In Cruise vanuit Marseille via Gran Canaria naar het zwoele Brazilië, het land van de samba!
Geniet van de mooiste aanleghavens van de Middellandse Zee, waaronder Barcelona! Dans daarna de Samba in het zwoele Brazilië! Geniet aan boord van de MSC Fantasia.
€ 2.699
UNIEKE COMBINATIE : adembenemende begeleide rondreis/safari Zuid-Afrika & 5* de luxe culinaire cruise Zuid-Afrika
Ooit al eens Zuid-Afrika willen zien? Ga mee op een fantastische 5* de luxe culinaire cruise met rondreis. Ontdek, beleef & geniet samen met onze topbegeleiders !
€ 5.299
Neusje van de zalm : Pure luxe en culinaire verwennerij : 3 daagse Citytrip Dubai + 11 daagse 5* luxe Oceania cruise : Middle East Meandering : Dubai & Abu Dhabi (inclusief Expo Dubai 2020/2021)
Mooie vaarroute in de Arabische Emiraten met o.a. de toppers Dubai, Abu Dhabi, Muscat, ... Aan boord van het schip Sirena 5*luxe beleeft u ongetwijfeld een zalige cruise.
€ 3.999

Een leuk cadeau?

Bent U op zoek naar een leuk en origineel cadeau?
Met een De Blauwe Vogel cadeaubon scoort u gegarandeerd!

Bestel hier

Onze nieuwsbrief

Schrijf U in op onze nieuwsbrief en ontvang de Blauwe Vogel aanbiedingen als eerste in uw mailbox

Inschrijven

Klik hier als u onze meest recente nieuwsbrieven wenst te bekijken.

Fotowedstrijd

Doe mee aan onze fotowedstrijd en maak elke maand kans op een waardebon van 100 euro

Meer info

Onze themadagen

Info & Inschrijven

De Blauwe Vogel


Reizen is geen job, maar onze passie

 

Ons reiskantoor kan terugblikken op meer dan 400 jaar reisgeschiedenis. Onze typerende en persoonlijke aanpak onderscheidt ons van de grote ketens. Bij De Blauwe Vogel staat de klant centraal.