De Blauwe Vogel

ons reisaanbod

 • Begeleide rondreizen
  Een begeleide rondreis is de ideale manier om, vakkundig bijgestaan door onze gidsen, een bestemming te leren kennen. Verre Oosten, Zuid Amerika of het klassieke Italie?
 • Hotel & strandverblijven
  Zin in een ontspannend hotelverblijf? Languit genieten in Spanje, Griekeland, Aruba of Jamaica? Of houdt U meer van de natuur in Oostenrijk of Madeira?
 • Citytrips
  Wij organiseren vaak leuke citytrips met vele extra's. Wat dacht U van Parijs, Rome, New York? Onze begeleiders leren u de steden als geen ander kennen.
 • Cruises
  Een cruise blijft de ideale manier om relaxt te reizen. U leert vele bestemmingen kennen en het schip brengt er U elke dag naartoe terwijl U geniet van alle faciliteiten aan boord.
 • Riviercruises
  Varen langsheen de kronkelende rivieren en aanmeren in de mooiste historische steden? Een riviercruise combineert city-hopping met een zeer ontspannen manier van reizen.

Premium reizen

All In 5* luxe cruise Ierland & Engeland met twee dagen Liverpool en 2 dagen Dublin
Ontdek Ierland en Engeland in JULI en geniet van fooien & drankenpakket tijdens deze 13-daagse cruise aan boord van Celebrity 5***** . Super aktie op de balkonkajuiten.
€ 2.499
Het neusje van de zalm: Oceania Cruises 5* deluxe
100 % genieten en een culinaire topper. 8 dagen luxe cruise inclusief gratis internet, drankenpakket, fooien en 150 USD boordkrediet. Aktieprijs op balkonkajuiten!
€ 2.699
11 dagen pakket cruise Alaska & Vancouver, Canada aan promoprijs!
11 dagen pakket cruise aan boord van de MS Nieuw Amsterdam 4* met vertrek vanuit Vancouver met als hoogtepunt tijdens deze cruise " Glacier Bay ". Reeds vanaf 2199 euro
€ 2.199
12 daagse knappe cruise met de Freedom Of The Seas 4*.
Geniet aan boord van de Freedom of The Seas 4* met een vertrek vanuit Barcelona naar toppers zoals Ibiza, Mallorca, Toulon, Villefranche, La Spezia, Rome, Napels...
€ 1.499

Een leuk cadeau?

Bent U op zoek naar een leuk en origineel cadeau?
Met een De Blauwe Vogel cadeaubon scoort u gegarandeerd!

Bestel hier

Onze nieuwsbrief

Schrijf U in op onze nieuwsbrief en ontvang de Blauwe Vogel aanbiedingen als eerste in uw mailbox

Inschrijven

Klik hier als u onze meest recente nieuwsbrieven wenst te bekijken.

Fotowedstrijd

Doe mee aan onze fotowedstrijd en maak elke maand kans op een waardebon van 100 euro

Meer info

Onze themadagen18-01-2017
Zuid Afrika 2017 !

Info & Inschrijven

 19-01-2017
Kroatiƫ

Info & Inschrijven

De Blauwe Vogel


Reizen is geen job, maar onze passie

 

Ons reiskantoor kan terugblikken op meer dan 400 jaar reisgeschiedenis. Onze typerende en persoonlijke aanpak onderscheidt ons van de grote ketens. Bij De Blauwe Vogel staat de klant centraal.